Teruggebeld worden?

We bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Image rotator

Dakkapel met ingebouwde screens & rolluiken

Extra comfort en veiligheid? Voorziet uw huis van screens en rolluiken. Onze screens zijn lichtafsluitend en insectenwerend en worden als het ware geritst in de geleiders waardoor deze windvast, strak en rimpelloos hangen. Worden de screens gecombineerd met rolluiken dan voorziet u uw woning van nog meer huiselijk comfort en wordt het veiligheidsgevoel vergroot.

Een veilig gevoel

De Demalux® rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen dus niet opgetild worden. Daarnaast vormen de rolluiken een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen ze voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren. De lamellen zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.

Een volledig windvaste screen

De screens blinken uit in kwaliteit, Duits materiaal in een Nederlands design. Het doek van de screens worden over de volledige hoogte in geleiders vastgehouden. Dus niet alleen op de onderlijst zoals bij bekende systemen. Het doek wordt als het ware geritst in de geleiders. Het grote voordeel ten opzichte van bestaande screens is, dat het doek over de gehele hoogte gefixeerd is in de geleiders.

De voordelen op een rij:

  • Standaard met ingebouwde motor.
  • Lichtafsluitend.
  • Strak en rimpelloos doek.
  • Windvast.
  • Insectenwerend.


Extra opties:

  • Afstandbediening
  • Wind- of zonnemeter

Gemakkelijke bediening

Standaard worden de rolluiken uitgevoerd met een Somfy Solus (2,5 mtr. snoer) motor met opbouw draaischakelaar. Tegen een meerprijs zijn de rolluiken ook uitvoerbaar met Somfy Solus RTS. Het comfort van draadloos bedienen van rolluiken en screens is dan mogelijk met een draadloze schakelaar of een handzender* (*extra leverbaar).

Standaard uitvoering:

Rolluiken:  
Demalux® EcoRoll  (Isola) - Ral 9001
Demalux® RollEx (Soledo) - Ral 9001

Screens:  
Demalux® Micro 850 zip - Technisch zilver,
RAL 9016, RAL 7016 (antraciet) en RAL 9001.

Motor:  
Somfy Solus met opbouw draaischakelaar

Rolluiken of screens laten aansluiten bij de sfeer van het huis? Geen probleem. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Vraag naar de mogelijkheden.